top of page

Jak zlepšit svoje vztahy ve firmě?

Aktualizováno: 3. 4. 2023


Neustále hledáte nové zaměstnance nebo máte jednoduše komplikované vztahy ve firmě?

Určitě jste si položili otázku, kde může být chyba. Je možné mít harmonické vztahy v pracovním prostředí a zároveň být produktivní?





Ano, jde. Co je k tomu potřeba?

Každý ze zaměstnanců by se měl starat o svoje nejen fyzické, ale i duševní zdraví. A nebavíme se tu o nějakém koučinku, které “jde” jen po povrchu.. Jedná se o práci se svými emočními zraněními.


Proč je to tolik důležité?

Jakmile si každý z nás udělá pořádek ve svých emocích a myšlenkách. Uleví se mu. Daleko lépe se dokáže koncentrovat na další oblasti. Září a díky své energií je daleko produktivnější. Přenáší svoji dobrou náladu na ostatní. To se šíří dál a dál. Tímto nastavením přitahuje úspěch a další příležitosti do svého života. Má daleko více energie, protože není vyčerpaný myšlenkami na daný problém. Má “čistou” hlavu. To je propojené i s tím, že má lépe dlouhodobě udržitelný režím. To znamená, rovnováhu mezi prací a osobním životem.

Kdo by nechtěl mít štastné zaměstnance? Nejčastěji řešíme s klienty úzkosti pramenící z nepřijetí sám sebe, které poté "prosakují" do dalších životních oblastí.


Jak vypadá moje spolupráce ve firmách.

Neočekávejte žádná nudná zdlouhavá školení o tom, jak by se měl každý z nás chovat na pracovišti. Pracuji výhradně s jednotlivci. Ti, kteří cítí, že to potřebují se ke mně přihlásí na terapii. Probíráme to, co je nejvíce trápí. Ať se to týká práce, vztahu k sobě nebo partnerských vztahů. Vracíme se do minulosti, do dětství a společně hledáme příčinu. Někdy padnou i slzy a to je jen dobře. Tím víme, že to funguje a přišli jsme na to, co je potřeba zpracovat.


Někdo z Vašich zaměstnanců může mít problémy právě se spánkem.


Jakmile najdeme příčinu.

Představím klientovi různé psychologické techniky, které mu pomohou postupně zpracovat a vyřešit daný problém. A to nejen na povrchu, ale na úrovni podvědomí. Co to znamená? Znamená to, že jdeme do hloubky, “přepisujeme” naše negativní přesvědčení a emoce na pozitivní. Na úrovni podvědomí = daný problém už by se neměl vracet a pokud ano, tak v daleko jemnější podobě. Klient se zároveň stává samostatným - tyto techniky může používat sám a je tedy schopen si pomoci ve chvíli, kdy se daný problém objeví i bez terapeuta.



Díky vyřešení trápení klienta se může plně rozvíjet v dalších oblastech a být přítomen tady a teď. Všechny jeho životní oblasti jen kvetou.

FOTO - Pinterest



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page